Buskrenden 13, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT

Højt beliggende i Harerenden - så har man altså bare udsigt i metermål!

Harerenden er et helt unikt område, der ligger lige nord for Lønstrup på Nordjyllands vestkyst, omkring 15 km vest for Hjørring. Med masser af udflugtsmål i omegnen er der grundlag for mange ferier i et sommerhus her. Og husk at man også skal nå at slappe af i sin ferie. Vi kan nævne nogle udflugtsmuligheder: Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Tornby gamle Købmandsgård og Fårup Sommerland. Byerne Lønstrup, Hjørring og Løkken byder på gode butikker og især Lønstrup har mange kunsthåndværkere.

De fleste huse i området er medlem af et fælles grundejer-I/S, hvilket påvirker de faste udgifter for denne ejendom en smule. De bliver billigere! Man betaler nemlig et fast beløb for vand uanset forbrug, og man er som medlem af foreningen med til at betale for kystsikring, renovation og vedligehold af vejnet og vandledninger. Denne ejendom ligger på sin egen matrikel, der ikke er en del af I/S-grunden, men man er medlem af sommerhusforeningen og har de goder, det giver. De fælles retningslinjer for området er, at der ikke må markeres skel med plantning af læbælter eller opsætning af stakit. Man slår kun det græs, der er absolut nødvendigt, og så må man sætte et stakit omkring terrassen - flere steder ses stakitter med glas foroven, så man ikke mister udsigten. Her på Buskrenden er hele stakittet i glas, da man i forvejen ligger så højt og så privat, at der ikke er brug for træstakit.

Boligen er orienteret mod udsigten med en stue, der vender mod vest og panoramavinduer til kip i gavlen. Der er terrasse hele vejen rundt om huset og i niveau med gulvene. Det store soveværelse, der har adgang fra stuen har store skydedøre, så man kan lukke op for udsigten. Derudover er der 2 værelser, hvoraf det ene i øjeblikket er indrettet som en ekstra opholdsstue. Der er 2 badeværelser, som begge har håndvask, toilet og bruser. Det store badeværelse har tillige en hjørnespa med plads til 2. Den østlige del af huset er hævet 5 trin over den vestlige del. Her er der over et soveværelse og det store badeværelse etableret en hems. Den specielle tagkonstruktion gør at man faktisk også har havkig fra hemsen, hvor der er plads til leg og ophold for børn. Den kan også anvendes til ekstra sovepladser i en snæver vending.

Huset er i øvrigt i tiptop stand med nye hvidevarer fra 2020 overalt, ligesom alt fremstår nymalet og der er en del nyt interiør. I øvrigt er der et stort redskabsrum med adgang udefra ved østenden af huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.