Østersøvej 15, Lønstrup, 9800 Hjørring

KØBSAFTALE UNDESKREVET!

Lønstrup er en af de rigtig gamle badebyer langs Vestkysten - og den er noget helt specielt. Her er nemlig liv hele året, fordi der er bopælspligt i midtbyen. Det har tiltrukket en del kunsthåndværkere, som har åbne værksteder, hvor man kan følge produktionsprocesserne året rundt. Mange af forretningerne er også åbne hele året, ligesom restauranterne og dagligvarebutikken. Aktivitetsniveauet er naturligvis højere om sommeren. Omegnen byder på masser af oplevelsesmuligheder, lige fra Family Farm Fun, hvor de yngste kan få lang tid til at gå med at kigge på marsvin og kaniner, de lidt større fornøjer sig over hundeshowet og de større børn er måske mere til et slag fodboldgolf. Fårup Sommerland tiltrækker alle aldre, og Nordsøen Oceanarium har også oplevelser for hele familien. Rubjerg Knude fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 m væk fra skrænten tiltrækker over 200.000 gæster hvert år. Der er oplevelser nok til mange ferier, for med et hus som dette, skal man også huske, at man sagtens kan hygge sig hjemme i sommerhuset.

Vi er i den sydlige udkant af Lønstrup, i et godt opvokset sommerhusområde med cirka et kvarters gang til centrum. Det er en stor, plan grund med græsplæne, randbeplantning af nåle- og løvtræer og enkelte fritstående træer. Der er god plads til boldspil eller andre fritidsaktiviteter. Indkørslen er belagt med grå granitskærver, som står flot til huset.

Det flotte, mørkeblåt træhus har hvide udhæng, vinduer og døre. Taget er i cementsten og med hvide plasttagrender. Både mod øst og sydvest er der terrasser, der er indhegnet med et lavt stakit. Terrassen mod sydvest er flisebelagt og morgenterrassen mod øst er i træ.
Indvendigt er der overalt hvide lofter og hvide murstens- eller trævægge. I soverummene er der lyse trægulve, i resten af beboelsen er der mørke klinkegulve og i poolafdeling og badeværelser er der hvide klinker - alle klinkegulve har gulvvarme. Hemsen har tæppe på gulvet. I det meste af huset går lofterne til kip, så der er dejligt luftigt i huset. De store vinduespartier med hvide lamelgardiner gør deres til at trække lys ind i huset.

Husets centrale rum er det store opholdsrum. Her er en stor spiseafdeling, hvorfra der er adgang til poolrummet, et dejligt køkken med masser af skabsplads og alle faciliteter og en opholdsafdeling, der er sænket et par trin. Her findes den indbyggede pejs, som nemt kan give et par ekstra varmegrader, hvis solen har svigtet en dag. Poolrummet har spa, et badeværelse med bruser, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. I poolen er der svømmetræner. Det andet badeværelse har bruseniche. Begge badeværelser har skabsarrangementer ved håndvasken.
Der er 4 soverum i huset, heraf 3 med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Desuden er der et par sovepladser på hemsen samt et anneks i garagen.
Huset har centralvarme med eget oliefyr. Der er naturligvis taget højde for den ekstra luftfugtighed, det giver at have en pool, så der er installeret affugteranlæg i poolrummet. Det vil også sige, at huset er rigtig godt ventileret i forhold til almindelige sommerhuse.

Ved fuld udlejning vil dette sommerhus kunne indbringe omkring 150-175.000 om året. Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0272.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.