Folstedvej 45, Vester Tversted, 9881 Bindslev

NYHED - SOLGT!

Dette dejlige fritidshus ligger som det næstsidste hus på en blind vej, der grænser op til den fredede klithede mellem sommerhusområdet og stranden. Der er flere stier ned gennem området og stranden er næsten bilfri, da der er meget få biler, der kører over udløbet af Tversted Å. Området Vester Tversted er et næsten lukket område uden gennemgående trafik, men der er gode stiforbindelser ind til Tversted - det tager kun et par minutter på cykel. Tversted er også kendt under navnet "Bette-Skagen", fordi stemningen i byen ligner, men der er ikke så mange feriegæster. Der er gode udflugtsmuligheder i området. Tversted-søerne øst for byen besøges af mange, Ørnereservatet i Tuen byder på imponerende rovfugleshows. Strikkeeksperten Marianne Isager har butik og workshop lidt udenfor byen, og Bindslev gamle Elværk har en fin udstilling, og så skal man også huske at kigge på det fine stryg, der i sind tid blev lavet for at fiskene kan komme op ad Uggerby Å.

Grunden er en let kuperet naturgrund, hvor der kun er slået græs lige rundt om huset, så der er plads til leg og parkering. Derudover er der lidt buske og træer i højt græs, som måske er iblandet lidt marehalm. Der er træterrasser mod øst og vest, som giver flere muligheder for at finde både læ og sol.

Det sorte træhus har hvide udhæng, døre og vinduer, og taget er et cementstenstag med hvid, muret skorsten. Huset er konstrueret med bærende limtræsbjælker, så der er næsten overalt lofter til kip. Undtagelsen er ovenover det ene værelse, hvor der er blevet lavet en fin hems med god ståhøjde til leg og ophold for børn. herfra er udsigten helt enkelt fantastisk.
Stue og køkken er i god forbindelse, kun adskilt af en halvmur. Her er der klinkegulve mens soverummene har træ- eller laminatgulve. Væggene er overalt i fyrrustik, der fremstår i helt lyse farver. De trekantede vinduer i gavlene er med til at række lys og luft ind i huset, som fremstår med en luftig og hyggelig fornemmelse. Stuen er hævet nogle trin over resten af huset for at give mere udsigt. De tre soverum har i alt 6 sovepladser, og i en snæver vending kunne der godt være et par sovepladser på hemsen.

Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnummer TV1085. Ved fuld dispositionsret for bureauet bør der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 90-110.000.

Det skal påregnes at udskifte pejseindsatsen, idet der er ny lovgivning på området, så enhver brændeovn, der er produceret før 2003, skal udskiftes ved ejerskifte.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.