Blokkenbovej 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED med godt udlejningsbudget

Her er vi i den allersydligste del af Lønstrup. Der er 15-17 minutter til solnedgangspladsen, hvor fiskerbådene trækkes op på stranden, og hvor folk mødes for at se solnedgangen. I øvrigt mødes vinterbaderne også her om morgenen. Der er 5 minutter i bil ud til Rubjerg Knude Fyr (ca. 2.5 km at gå) og omkring 15 minutter til Løkken eller Hjørring, hvis udvalget af butikker og restauranter ikke dækker jeres behov. Af andre aktiviteter kan nævnes Nordsøen Oceanarium og Fun Park i Hirtshals, Family Farm Fyn ved Vittrup, Tornby Gamle Købmandsgaard, Skallerup Seaside Resort har en del familieaktiviteter, som man også kan benytte som gæst i området. Fårup Sommerland åbner en ny rutschebane i 2022 - Phønix, som skulle være Danmarks hurtigste, højeste og længste lige nu.

Grunden er stort set plan, græsbevokset og med beplantning i skel. Der er god plads til vandkampe eller boldspil på græsset, og er vejret ikke til udendørs leg, så er den indendørs swimmingpool det oplagte valg. Der er flere terrasser rundt om huset, og det er istandsat indvendigt inden for de seneste par år.

Her har vi et virkelig flot poolhus, hvor der er god plads til at flere familier kan holde ferie sammen. Der er 5 soverum samt en hems, 2 badeværelser med bruser, poolrum med spa samt en stor stue i god forbindelse med køkkenet. Der er en god morgenterrasse mod øst med udgang fra køkken/alrummet og en endnu større terrasse på vestsiden af huset, med udgang fra stuen og poolafdelingen.

Huset er et af byens allerstørste udlejningshuse, og man vil ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau kunne forvente en indtjening i størrelsesordenen 230-280.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.