Revlen 17A, Lønstrup, 9800 Hjørring

Flot havudsigt og vue over byen

Lønstrup er en meget populær badeby på Nordjyllands vestkyst, bare 15 km vest for Hjørring. Ved Hjørring kan man køre på E39, og så er der i grunden kun en times kørsel til Aalborg og cirka to timer til Aarhus. Der er supermarked i byen, som i øvrigt har rigtig mange kunsthåndværkere med åbent værksted, tøjbutikker og gallerier, iscaféer og restauranter. Syd for byen finder man Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra kanten af Rubjerg Knude under stor mediebevågenhed. Er der ikke butikker nok i Lønstrup, så byder Hjørring, Løkken og Hirtshals på masser af muligheder. Nordsøen Oceanarium fremviser bla.a den mærkværdige klumpfisk, Fårup Sommerland lokker med Danmarks højeste rutschebane, den 40 m høje Phønix, og mange andre aktiviteter. Tornby Klitplantage har vandre- og cykelstier, Tornby gamle Købmandsgård har legetøj fra bedstefars barndom, Hirtshals Museum laver Bjæsk af din snaps... alt i alt er der underholdning nok til mange ferier.

Grunden her er plan og ligger stort set på toppen af Lønstrup, lidt bag de store, gamle villaer, der omtales som kongevillaerne, hvor havudsigten er ganske fænomenal. Både fra stue og terrasse kan man se vandet, og der er nu ikke noget som en solnedgang ved Vesterhavet. I øvrigt har man et flot vue ud over Lønstrup by. Grunden er græsbevokset med lidt buske i et hjørne mod sydøst. Der slås kun græs lige omkring huset, så der er lidt plads til boldspil, leg og parkering. En ekstra kvalitet ved grunden er, at den ligger tæt på centrum. Der er bare 5 minutter at gå, så er man midt i byen.

Det grå træhus har tag i cementsten og hvide inddækninger, døre og vinduer. Træterrasserne er delvist indhegnet, hvilket både giver læ og privatliv. Indvendigt er der lyst og venligt. Gulvene er dels med gulvtæpper, dels flisegulve med gulvvarme. Vægge og lofter er i ludbehandlet fyrrustik med hvide lister, og med vinduer til kip i gavlen trækkes der meget lys ind i stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet, som i øvrigt har alle faciliteter, bl.a. opvaskemaskine. Fra dette store rum er der udgang til begge terrasser. Der er tre soverum i huset, et med dobbeltseng, et med en 3/4-sovesofa og et værelse med en køjeseng. Husets badeværelse har brus, toilet og et skabsarrangement omkring håndvasken, hvor der også er blevet plads til en vaskemaskine. Huset fik en større renovering i 2017 og fremstår fuldstændig indflytningsklart.

Huset udlejes gennem Dancenter med husnummer 43942. Ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau bør der være et indtjeningspotentiale på omkring 100.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.