Julivej 6, Nørlev Strand Syd, 9800 Hjørring

SOLGT!

Nørlev Strand er et herligt ferieområde. Hvis man ankommer ad Nørlev Strandvej, så er det værd at stoppe op ved parkeringspladsen på toppen af den gamle stenalderkystskrænt - indlandsklitten, som den hedder i daglig tale. Her er der en dejlig udsigt over landskabet, som fra denne vinkel næsten er en lille by med vandet og himlen som baggrund. Mange sommerhuse har flagstang, og flagene er tit hejst mange steder - et dejligt syn. Hvis man står tidligt op, kan man være heldig at se både rådyr, hare og fasan i området.

E39 passerer øst for Hjørring, så afstanden til Aarhus er lige omkring to timer og til Aalborg omkring en time. Området byder på gode oplevelser til mange ferier. Vi kan nævne Rubjerg Knude Fyr lidt syd for Lønstrup, byen Lønstrup har mange kunsthåndværkere og butikker, Tornby Gamle Købmandsgaard har legetøj fra bedstefars tid, Børglum Kloster har en flot klosterkirke, Børglum Mølle kendes på, at vingerne står i kors til minde om en af klostrets ejere, der faldt i 2. verdenskrig, god shopping i Hjørring og Hirtshals - og meget andet. I foråret 2022 åbnede "Haws" surfcenter med café, surferskole og udlejning af udstyr i den tidligere købmandsbutk på Nørlev Strandvej.

Grunden her er stort set plan og græsbevokset, så der er lys og luft omkring huset, som ligger i første klitrække. Ud mod vandet bliver græsset ikke slået, hvilket giver en virkning, som om der først er et grønt hav og så et blåt - der begge bølger i vinden. Det er ren terapi at kigge på vandet, uanset vind og vejr. Der er bare 40 meter til stranden, så det er nemt at snuppe en morgendukkert - eller gå en tur ad stranden. Terrassen, som er i velvedligeholdt hårdttræ, breder sig på flere sider af huset, så man kan næsten altid finde en krog, hvor der er læ. Kun morgenterrassen, der ligger mod øst og med læ fra nord og vest har ikke havudsigt. Her er til gengæld et godt kig ind over området til indlandsklitten. Både fra stuen, terrassen og stranden har man den bedste udsigt til solnedgangen, og hvis du ikke har set solen gå ned i vandet før, så har du gode oplevelser i vente.

Sommerhuset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN1480. Med denne beliggenhed kan huset udlejes næsten hele året, så et indtjeningspotentiale ligger i omegnen af 100-120.000 om året til ejer før skat.

Det sortmalede træhus har listepaptag med hvide inddækninger og hvide vinduer og døre. Træterrassen fremstår med en mørk oliebehandling. Indvendigt er der et dejligt lysindfald fra både syd og vest, og med lofter til kip er der en dejlig, luftig fornemmelse i huset. Vægge og lofter er i helt lyst træ og skorstenen, der indeholder en pejseindsats, er hvidmalet. Lyse møbler og hvide gardiner fremhæver stemningen - her kan man holde fri og få tanket op af D-vitaminer. Huset indeholder 3 soverum, hvoraf der er dobbeltseng i de to og en køjeseng i det tredje. Husets badeværelse har en muret bruseniche, toilet og et flot skabsarrangement omkring håndvasken.

Sælger har oplyst, at huset er om- og tilbygget i flere omgange, så det oprindelige
hus fra 1971 er stort set væk. Der er bevaret lidt historiske spor på skorstenen. I 2006 blev huset gennemgribende renoveret. Der blev tilbygget stue mod syd, soveværelse og badeværelse mod øst, den udvendige beklædning blev udskiftet og huset fik nyt tag samt nye vinduer overalt. Skorstenen er renoveret i 2013. I 2017 blev fundamentet til terrassen udskiftet, og der blev opsat ny Bosch varmepumpe, som kan styres via sms eller med Climatech-app'en. Der skal blot sættes et stort SIM-kort i, så kører det.
I 2018 blev de støbte gulve rettet af og der blev lagt nye Kährs trægulve, og udvendigt blev der lavet sivedræn ved tagnedløbene. I foråret 2022 har terrassen fået olie og huset er senest malet i 2020.
Der er godkendelse til at bygge carport med redskabsrum samt søgt om lov til at udvide badeværelset mod nord. Denne del af huset ligger i kystfredningszone, så Kystdirektoratet skal træffe afgørelsen.

Alt i alt fremstår huset fuldstændig klart til brug.


Øvrige oplysninger

Ejendommen er med i grundejerforeningen Nørlev Strand
Kontingent og sandfodringsbidrag opkræves i ejendomsskatten med 700+700 årligt.

Kystsikringslauget Nørlev Strand betales der til hvert år, ligeledes indeholdt i ejendomsskatten, 10.000 om året
Første betaling i 2022 dækker afbetaling af kommunekreeditlån(25-årigt lån) samt vedligehold og årlig sanddækning.
Se side 10 for alle ejerudgifter.

Der er obligatorisk betaling til kystsikringslaug for et meget billigt kommunekreditlån
Lige nu 10.000 pr år for 8 parter(gælder for denne ejendom i første række)
Det forventes at bidraget stiger til 10800 fra 2023. dette besluttes på generalforsamlingen.

Septiktanken skal erstattes med kloakering i løbet af 2022. Hvis dette ikke er sket inden overtagelsen, påhviler dette køber.

Det forventes at tilstandsrapporten vi anbefale udskiftning af tagrender og nedløb. Disse er del af planen for renovering af huset, men er ikke sket endnu. Udbudsprisen inkluderer, at køber skal forvente dette.

Det bemærkes, at 1 rude er punkteret.

Tilstandsrapporten har 1 rød, 2 gule og 2 grå markeringer
Elrapporten har 2 gule og 4 sorte markeringer

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.