Morgenvej 6, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Panorama-havudsigt

Skallerup Klit er hele området, hvor Skallerup Seaside Resort ligger og helt op til Nørlev Strandvej. Det er et dejligt ferieområde, og man skal unde sig at stoppe op på parkeringspladsen, hvor man kører ned ad den gamle istidskystskrænt. Når man kigger ud over området, hvor der næsten altid er flag, der vajer i vinden, så kryber feriestemningen ind under huden, og det er som om skuldrene lige synker et par millimeter. Der er købmand og restaurant ved feriecentret og mange af aktiviteterne er åbne for gæster, der ikke bor på centret. Det er blandt andet boldbaner, mountainbikespor, junglesti, besøgslandbrug og vandland. Derudover ligger badebyen Lønstrup bare ti minutter væk i bil, eller et kvarter på cykel langs strandstien. Syd for Lønstrup har vi et must-see kendemærke for egnen - Rubjerg Knude Fyr, der i 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten. Det tiltrækker hvert år over 200.000 gæster. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals har fået nye klumpfisk, Fårup Sommerlands 2022-nyhed er en 40 m høj rutschebane - Fønix - og længere væk lokker Aalborg Zoo med nye dyrebørn. Der er oplevelser til rigtig mange ferier.

Grunden her er nogenlunde plan og slutter direkte ved den hårde kystsikring, der er etableret indenfor de seneste år. Det vil sige, at der bare er 25 meter til vandet, så det er virkelig nemt at snuppe en frisk morgendukkert. Grunden er bevokset med hyben og gråris og ellers marehalm og græs. Der er lagt grus i indkørslen, og der er ingen plæneklipper!

Det sorte træhus har tag i eternit/fibercement med hvide plasttagrender og sternbrædder, vinduer og døre er hvidmalede. Terrasserne er i træ og lavet i niveau med huset gulve, så der ikke er niveauforskelle. De smyger sig næsten hele vejen rundt om huset, så man har alle muligheder for at opleve nærheden til havet,

Indvendigt er der lyst med hvidmalede vægge og lofter. Væggene er plankegulve i stue og de fleste soverum og klinker i badeværelse, spa-rum, toilet og et soverum. Det bleggrønne køkken er valgt i en farve, der minder om marehalmen udenfor og er helt åbent, så der er god kontakt, uanset, hvor man opholder sig. Huset har hele 5 soverum. Dertil et bad med bruser, et rum med spa og et toilet med vaskemaskine og tørretumbler.

Udsigten fra dette hus er nærmest ubeskrivelig: 180 graders havudsigt - det er som at have en blå væg i stuen. Vi kan kun opfordre, at du bestiller en fremvisning så hurtigt som muligt.

Huset er til udlejning gennem Feriepartner med husnr LN1750. Ved fuld dispositionsret for bureauet bør der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 100-120.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.