Hyrdehundsvej 19, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Dejligt hus med flot havudsigt på det høje Skallerup Klit

Vi befinder os på den høje del af Skallerup Klit og indenfor den gamle istidskystskrænt. Dermed har ejendommen havudsigt henover sommerhusområdet omkring Skallerup Seaside Resort og Harerenden. Der er omkring et kvarters gang til stranden eller et par km, hvis man tager cyklen ned gennem området. På Skallerup Seaside Resort er der blandt meget andet købmandsbutik, restaurant/pizzeria og masser af aktivitetsmuligheder, hvor man som turist i området kan købe sig adgang. Vi kan nævne romersk bad, wellness, badeland, aktivitetshal, badminton, tennis, MTB-spor, junglesti, besøgslandbrug...
Området i øvrigt kan blandt andet byde på Rubjerg Knude Fyr, Lønstrup med smalle gader og fine butikker, Hirtshals og Hjørring med shopping og kulturoplevelser - "you name it". Der er oplevelser nok til mange ferier.

Her har vi en let kuperet naturgrund, hvor der kun er slået græs lige rundt om huset, og så er der i 2022 lagt grus på pladsen sydøst for huset, så der er god plads til parkering. Der er ikke mange træer og buske, der kan tage noget fra udsigten, og den lille ådal mod vest tiltrækker et rigt udvalg af fugle og vildt. Da grunden ligger ved enden af en blind vej, er der ingen gennemgående trafik - og stort set kun trafik til de andre 4 huse i denne ende af vejen.

Huset har det seneste års tid gennemgået en større renovering, omfattende nye terrassebrædder på de eksisterende terrasser, udskiftning af langt de fleste vinduer, etablering af udgang til ny, sydvestvendt terrasse, der har fået et stakit med glas foroven, så man har prima sol- og læforhold uden at miste udsigten.
Det sorte træhus har hvide vinduer, og døre, ligesom udhæng og sternbrædder er hvide. Taget er i cementtegl. Indvendigt er der lyst træ på lofter og vægge kombineret med enkelte hvide murstensvægge. Der er tre soverum i huset og huset badeværelse har spa og sauna. Ovenpå værelserne i østenden af huset er der blevet plads til en hems over soverummene, hvor der er god plads til leg og ophold for børn.
I en tidligere salgsperiode blev der lavet tilstandsrapport, hvor ejer har valgt at ordne alle punkter, så en ny tilstandsrapport vil være rigtig flot.
Opvarmningen er i første omgang en varmepumpe med supplement af gulvvarme under flisegulve samt elradiatorer på værelserne og dertil en brændeovn fra 2012 i den forsænkede opholdsstue. i 2022 er der også installeret kat. 2 biloplader.
Der er i køkkenets loft monteret en udluftning med motor, som drives af en solcelle, der ligger på taget. Når den er slået til, går motoren i gang - når solen skinner. Den trækker frisk, tør luft ind fra under taget, som typisk, når solen skinner, er varmere end udetemperaturen. Formålet er, at der er frisk, tør luft i huset, når man ankommer, og at møbler mm. ikke har haft mulighed for at suge fugt. Det fungerer rigtig fint. NB: Man slukker, når man opholder sig i huset.

Huset udlejes ved Sol og Strand med nr. 10-7015 og vil have et indtjeningspotentiale på 125-150.000 ved fuld dispositionsret for bureauet. Faktiske tal for udlejning kan fremskaffes.
Der er en del ejerspærringer, idet ejer privat udlejer til trofaste kunder - herfra kommer i øjeblikket ca. 20.000 i lejeindtægt. Dertil kommer 50-60.000 fra bureau. Dette noget lavere tal skyldes, at sælger kun udlejer til 4 personer ad gangen, selv om huset har plads til 6.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.