Lønstrupvej 374, Vennebjerg, 9800 Hjørring

UNDER HANDEL!

Dette skønne land- og by-sted ligger i Vennebjerg midt mellem Hjørring og Lønstrup.

Nogle af de absolutte fordele ved denne ejendom er: Prima tilkørselsforhold såvel vinter som sommer. Et minuts gang til landevejen, hvor der er adskillige busafgange til både Lønstrup og Hjørring. Få min. kørsel til skole, idrætshal, stadion, vuggestue, børnehave, Skallerup Seaside Resort, Vesterhavet og stranden. Man befinder sig i en lille hyggelig landsby, men tilpas tilbagetrukket fra offentlig vej og med den skønneste udsigt mod syd og tilhørende arealer.

Der medfølger et herligt jordareal på i alt 2,1930 ha svarende til 4 tdl., delvist udlagt med prydhave, urte- og grønsagshave, drivhus og åbne græsarealer med læbælter mod syd. Der er mulighed for på sigt at udstykke nogle byggegrunde tæt ved landevejen, hvis det ønskes.

Dejligt fritliggende og renoveret stuehus og solide udhuse, der er overkommelige at vedligeholde. Der er tale om nogle rigtig skønne udhuse, der vil være helt optimale for liberalt erhverv såsom håndværker, kunstner, etc. Bygningerne er opført i solidt murværk og spærkonstruktioner. Dele af bygningerne er tilmed med nyere trolltekt loftsplader samt gulve. Et mindre hobbydyrehold er der også rigeligt plads til.

Der er i januar 2019 installeret fjernvarme. Da ejendommen er kategoriseret som et nedlagt landbrug, er der intet krav om energimærke.

Al indretning af bolig, loftsetage samt udhuse - se plantegningen og billederne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.