Gl. Kirkevej 56, Lodskovvad, 9982 Ålbæk

Skovgrund i herlige Lodskovvad mellem Skiveren og Aalbæk

Vi har her en stor sommerhusgrund i et næsten udbygget område i den vestlige del af Lodskovvad nær Aalbæk og Skagen. Bemærk, at skråfotoet er taget fra nord. Det hvide + midt i billedet markerer, hvor grunden ligger.

Grunden er med et totalt areal på 10.609 kvadratmeter. De 2.880 kvadratmeter er dog vej, nemlig hele stikvejen, hvor naboerne i nr. 54, 58 og 60 har vejadgang til deres huse. Hvis der er behov for vedligeholdelse af vejen kan udgifterne hertil forventeligt deles med disse tre lodsejere.

Mod nord har grunden åbne marker, og ellers har området både mod øst, syd og vest karakter af skov og hede. Syd for landevejen er der en større sø, hvilket er med til at tiltrække vildt i området, så der vil være gode chancer for at se både rådyr, hare og ræv.

Området er ikke reguleret af en lokalplan, så man er henvist til Frederikshavn kommunes kommuneplan på 1.335 sider, hvis man vil nærstudere, hvad man må og ikke må. Vil man blot bygge et almindeligt sommerhus, så er der sikkert ikke noget at bekymre sig om.

Der foreligger endnu ikke oplysninger om, hvorvidt der er betalt tilslutningsafgifter. Der er ikke kloakeret i området, hvorfor det må formodes, at der kun skal betales tilslutning til el, vand og evt. fibernet. - i størrelsesordenen 30-40.000 afhængigt af, hvor langt der skal graves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.