Kornblomstvej 15, Tversted, 9881 Bindslev

God beliggenhed i Tversted med lille havkig

Tversted ligger ved Nordjyllands nordvendte kyst ud mod Tannisbugten. Der er 10-12 minutters gang ned til stranden og cirka det samme til bymidten i Tversted. I bil er der et kvarter til E39 ved Hirtshals, og derfra er der kun godt et par timer til Kolding eller omegn.

Der er masser at se på og opleve i omegnen. De spektakulære rovfugleshows i Ørnereservatet et par km mod øst er absolut værd at se. Forestil dig en slangeørn, der hopper rundt mellem tilskuerne og snapper sin mad fuldstændig ugenert - eller lammegribben, der suser forbi under en halv meter over hovederne med et vingefang på næsten tre meter - der er altså en grund til, at hunde ikke har adgang. Det vil føre for vidt at nævne alt - men der er oplevelser nok til mange ferier.

Her har vi en naturgrund, hvor der kun er slået en lille smule græs, lige der, hvor det er allermest nødvendigt. Resten er med græsser, marehalm og buske og træer i et herligt, åbent, men stadig roligt og uforstyrret landskab. Husets terrasser er i træ og breder sig rundt på tre sider af huset, så man kan følge solen hele dagen. Det går måske først op for en, hvor uforstyrret området er, når man får øje på et rådyr på terrassen, eller lige i nærheden.

Det lækre, sortmalede sommerhus har hvide udhæng og vinduesrammer, og taget er et listepaptag, som er et af de mest holdbare tage på markedet. Huset er bygget med et bredt udhæng, der beskytter huset godt mod f.eks. slagregn. Tagrender og kantlister ved udhængene er i zink, så også her er der tænkt på god holdbarhed. Indvendigt er der højt til loftet med lofter, der går helt op i kip de fleste steder. Køkken og stue er ud i et og sænket et par trin i forhold til værelserne. Over to af værelserne er der blevet plads til en hems med en hyggelig plads til leg og ophold for børn. Den er på 7 kvadratmeter og kunne godt tjene som 2 ekstra sovepladser. Der er 2 afdelinger med hver 2 soverum og i alt 8 sovepladser, så der er god plads til en stor familie.

Indretningen er klassisk med lyst træ og lædermøbler i et dejligt mix med stoflænestole. Vægge og lofter er i helt lyst træ, som har bevaret den lyse farve helt fantastisk. Gulvene er dels klinkegulve, dels laminat- eller trægulve. Der er 2 badeværelser. Det ene har håndvask, toilet og bruseniche, det andet tillige badekar og sauna.

Ejendommen har været udlejet gennem Feriepartner Tversted med husnummer TV1217, men aftalen er opsagt. Der er en indtjening til ejer på omkring 90-120.000, når bureauet har taget sin provision.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.