Klangshøjvej 11, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT

Lønstrup er en badeby på Vendsyssels vestkyst, ca. 15 km vest for Hjørring. Der er omkring 600 fastboende og en forholdsvis stor andel af dem er kunsthåndværkere, der har en butik med åbent værksted. Her producerer de til lager om vinteren og sælger ud af lageret om sommeren. heriblandt er der både keramikere, glaspustere, smykkekunstnere, skulptører og kunstmalere, så der er mange ting at kigge på - også udenfor sæsonen.Derudover kører der rutebil fra Lønstrup til Hjørring, så det er ganske enkelt at pendle til og fra arbejde eller skole. I øvrigt ligger Skallerup Friskole på bussens rute, så børnene kan begynde skoletiden i 0.-6. klasse her, inden de må fortsætte skolegangen på en af skolerne i Hjørring. Der er dagligvarebutik i byen, og derudover er der et godt udvalg af restauranter, hvad enten man vil have en friskfanget rødspætte eller en stor gastronomisk oplevelse. Unge mennesker, der skal have en uddannelse kan i Hjørring vælge mellem uddannelser som sygeplejerske, lærer og en hel del håndværkeruddannelser.

Grunden er godt vokset til og kan bedst beskrives som en gammel landbohave med egen skov, Der er mange høje løvtræer og buskadser, og på terrassen finder man endda et træ, der sjældent trives på disse breddegrader - en figen. Indkørslen bringer dig ind til en forplads, der er belagt med grå granitskærver og flisebelægningen ind til huset og på terrassen er i smukke natursten, som minder om travertin. Ved forpladsen er der en dobbelt carport og nord for pladsen er der udhus, brændeskur og drivhus. Flere steder i haven er der blevet plads til hyggekroge, og der er pyntet med krukker og figurer hist og her. Haven har for nylig fået en makeover, så den fremstår bedre, end billederne viser.

Huset består af et længehus med en tilbygning vinkelret på dette, som tilsammen danner en god basis for husets terrasse i vinklen, der vender mod sydvest. Bygningerne er hvidmalede og med rødt tegltag. Vinduerne er hvide dannebrogsvinduer. Tagrender og nedløb er i zink.
Indvendigt er der i stuen trestavs parketgulve i bøgetræ, hvide, vandskurede vægge og lofter i fyrrustik. et markant element i stuen er den store brændeovn, der meget passende står midt på en endevæg, der er malet mørkegrå med hvide lysninger ved de 2 terrassedøre. Entre og bad har flisegulve med gulvvarme og badeværelset har fliser på væggene i samme farve som gulvfliserne. På badeværelset er der plads til vaskemaskinen. Der er både badekar og bruseniche. Da badekarret anvendes meget sjældent, har det et "låg" i lyst træ, der benyttes til frasætning og med plads til lidt pynteting. Køkkenet har hvide låger og en massiv bordplade i bøgetræ. Her er der et lyst laminatgulv, og loftet er hvidmalet med synlige bjælker. Soveværelset har klinkegulv og direkte udgang til terrassen. Et værelse bag soveværelset kan benyttes som børneværelse, men benyttes i dag til en kummefryser og i øvrigt depotrum. Det sidste værelse, som har indbyggede skabe, anvendes i dag til kontor/motionsrum.

Ejendommen bebos af sælger, hvorfor der ikke medfølger inventar i handlen. Der er udarbejdet energimærke i efteråret 2019: C

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.