Strandvejen 50, Lønstrup, 9800 Hjørring

Centralt beliggende villa i Lønstrup

Denne meget velholdte 1½-plans villa ligger ved indfaldsvejen fra Hjørring i den sydlige ende af Lønstrup. Der kører bus til Hjørring med flere daglige afgange. Bussen holder lige uden for døren, så en hverdag med skolesøgende børn er ganske enkel, da ruten omfatter diverse skoler og uddannelsessteder.
Huset ligger i gåafstand til stranden, Vesterhavet. I byen ligger Spar Supermarked, der har åbent hver dag, der ligger flere spændende forretninger, restauranter, caféer, glaspustere, keramikere, sølv- og guldsmede, biograf m.v.

Huset er i sin grundform det vi kalder en murermestervilla. Det har et nyere tegltag og vinduerne er også af nyere dato. Udhæng og gavle er beklædt med trykimprægneret, grønmalet træ. Der er kobbertagrender, og kvisten på sydsiden er beklædt med kobber på siderne og over vinduet. Oliefyret og tanken er udskiftet omkring 2015 og er et meget økonomisk Øko-fyr. Det grundmurede hus er hvidmalet og garagen, som er bygget sammen med huset har en fjernbetjent garageport. I udhuset, som ligger i forbindelse med garagen og har selvstændig indgang, er der vaskemaskine og tørretumbler.

Indvendigt indeholder huset i stueplan en stor, tredelt stue, køkken, badeværelse med bruser og en entré med opgang til førstesalen. Køkkenet indeholder køleskab, komfur med glaskeramisk kogeplade og emhætte. Der er desuden en lille spiseplads i køkkenet. Via en skydedør er der adgang til stuen, hvor det nærmeste område indeholder spiseafdelingen, som har plankegulv. Opholds- og pejsestuen deler resten af stuen, hvor et centralt element er den store, murede pejs, som har fået en brændeovnsindsats. Her er fliser omkring pejsen, mens resten af stuen har fast tæppe. Det vil være rimeligt enkelt at skille en del af stuen fra til et ekstra værelse, hvis det er nødvendigt.
Fra spisestuen er der udgang til en flisebelagt og indhegnet terrasse, som vender mod vest ud i haven. Haven er ud mod vejen afgrænset af et stakit. Indkørslen er flisebelagt. Der er græsplæne på tre sider af huset og lidt beplantning med buske og stauder.

På første sal finder vi en repos samt 3 værelser, hvor det ene har indbyggede skabe. Her er desuden et badeværelse med brus, hvor der dog er en begrænset loftshøjde i den ene side af brusenichen.

Huset har energimærke: E

I henhold til lokalplanen må der i dette område af byen etableres erhverv, blot man overholder de krav, kommunen stiller. Huset kunne også indrettes til udlejningsformål.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.