Kløvervej 22, Tversted, 9881 Bindslev

SOLGT!

Tversted er en dejlig badeby på Nordjyllands nordkyst ved Tannisbugten. Der er købmand, restaurant, campingplads med badeland og minigolfbane, hoteller, restauranter og flere gode butikker med brugskunst souvenirs mv. Der er 15 km til Hirtshals og E39, så man kan faktisk pendle til Aalborg på knapt en time - eller til Hjørring eller Frederikshavn på en halv time.
Huset her er i sin grundform en villa, men der er ikke bopælspligt, så huset kan også anvendes som sommerhus, hvis det er det, man vil.

Grunden er regulær med anlagt have og parkeringspladser og carport mod vejen. Der er mange gode hyggekroge i haven, som er indrettet med græsplæne, gårdmiljø, staude- og stenbede og flisebelægning og desuden stakitter og hække i skel.

Den flotte, regulære villa er muret op i letbeton med træværk i gavlene og tag i eternit. Gavle, udhæng og vinduer er malet sorte og der er zinktagrender. Indvendigt er ejendommen godt vedligeholdt. Nogle steder er standen original fra byggeåret, f.eks. med panelerne i entréen, men villaen fremstår som en harmonisk helhed. Der er 2 badeværelser, begge med brusebad. Derudover indeholder huset et stort køkken med spiseplads, 3 soverum, en stue, en udestue og desuden en stor overdækket terrasse, hvor der er dejligt at opholde sig om aftenen. Der er mulighed for at skærme med gardiner, hvis solen er for stærk.

Der skal afsættes midler til separatkloakering inden for de næste par år. Dette kan forventeligt koste 20-25.000. Der kan evt. etableres faskiner til nogle af tagnedløbene - dette skalaftales med Hjørring Kommune.

Sælger har haft Bed&Breakfast de senere år, hvilket for ca. 2 måneders udlejninger har givet en bruttoindtjening på omkring 40.000 om året.
Ejendommen havde i 2021 et varmeforbrug på omkring 20.000

Da ejendommen har været sælgers privatbolig, sælges den uden inventar. Dog kan nogle ting medfølge efter nærmere aftale, idet sælger flytter til noget mindre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.