Østervej 57, Tversted, 9881 Bindslev

SOLGT!

Vi er i den østlige side af Tversted, som er en hyggelig sommerby, der er meget større om sommeren end om vinteren. Det blå Ishus har en godmodig kappestrid med Det grå Ishus om Danmarks største vaffelis og danmarks bedste guf - og man skulle jo nok prøve begge steder, men efter Danmarks største vaffelis kan man altså ikke spise mere. Området har mange gode travestier, bl.a. i den nærliggende Tversted Klitplantage, hvor Tversted-Søerne også er et yndet udflugtsmål. Derudover trækker Hirtshals, Skagen, Hjørring og Frederikshavn med kultur og shopping, men man kan også opleve Bindslev gamle elværk - hvorfra man i øvrigt kan sejle på Uggery Å, Ørnereservatet i Tuen, Rubjerg Knude Fyr og meget mere.

Den let kuperede naturgrund ligger med bevoksning af forskellige græsser, lidt buske og træer og til dels skelbeplantning af højere træer. Man er godt beskyttet fra Østervej og har gode pladser, hvor man er ugenert og kan finde sol og læ. Der er slået lidt græs for at give plads til leg og boldspil. Grunden støder op til et stort fællesareal, der aldrig bliver bebygget. .

Det sortmalede træhus har eternittag og hvide døre og vinduer. Der er zinktagrender og -nedløb. Mellem hus og carport er der en dejlig terrasse med læ fra tre sider. Indvendigt er der lys og luft, med ludbehandlede vægge, lofter til kip og stavparketgulv i egetræ. Under brændeovnen er der rustikke fliser og den er anbragt, så den kan sprede varmen over et stort areal. Køkkenet er i god forbindelse med stuen og en kort fordelingsgang giver adgang til 2 soverum og husets badeværelse, som har bruser, toilet og et fint skabsarrangement omkring håndvasken. Fra stuen er der adgang til et tredje soverum. Endelig er der i det, der er registreret som carport indrettet et værelse med 4 senge. Dette fremgår dog ikke af bbr-meddelelsen. Huset er løbende vedligeholdt og istandsat og fremstår indflytningsklart.

Ejendommen ejes af et firma og har været udlejet til medarbejdere. Hvis et udlejningsbureau havde huset til disposition hele sæsonen, burde det kunne give op imod 60.000 i indtjening pr år før skat.

Medfølger ikke: cykler

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.