Lyngbyvej 239K, st. lejl. 10., Lyngby, 9480 Løkken

SOLGT!

Lyngby Mølle er et lejlighedshotel med 50 lejligheder. Det er bygget i 1987 og der har været hotelpligt indtil nu, men den er ved at blive ophævet. Det vil sige, at man ikke er tvunget til at udleje sin lejlighed. Hvis man gerne vil udleje, så ligger den typiske indtjening i størrelsesordenen 40-60.000. Man er ikke bundet til et bestemt udlejningsbureau.

Vi befinder os i Nørre Lyngby, som er en lille kyst- og sommerby, der ikke har mange faste beboere. Til gengæld er der masser af gæster i sommerhusene, så der er egentlig altid lidt trafik. Mange turister fra omegnen kommer også igennem Nørre Lyngby på vej til eller fra Rubjerg Knude Fyr, som hvert år tiltrækker over 200.000 besøgende. Der er en sommerkøbmand i byen og Fisherman's Rest serverer sommetider mad, men er ellers mest et værtshus med levende musik indimellem. Der er andre indkøbsmuligheder i Lønstrup mod nord eller Løkken mod syd. Restauranten på feriehotellet er desværre lukket ned i foråret, men man håber at skaffe en ny forpagter snarest.

Lejligheden her er en stuelejlighed, der har en god og central beliggenhed. Der er havudsigt direkte ud ad stuevinduet. Her kan man samtidig holde øje med børnene, hvis de er gået i poolen. Lejligheden er 46 kvadratmeter i grundplan og pladsen er udnyttet på bedste måde, da man har kunnet indrette et sovehjørne til børn med 2 sovepladser i det ene hjørne af stuen. Dertil er der et soverum, køkken og bad med bruser. Der er fint plads til en familie på 4 personer.

Sidste NYT: Der er i august 2023 givet en administrativ byggetilladelse, som er et skridt på vejen til omdannelsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.