Nørlev Strandvej 481, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Næsten nyt hus med fint havkig fra stue og terrasse

I Nørlev Strand ligger dette dejlige sommerhus, hvor beliggenhed og kvalitet går hånd i hånd. Sommerhuset er et oplagt valg til familieferie.

Nørlev Strand byder på betagende natur. Der er indlandsklitter mod øst og det brusende hav mod vest. Sommerhuset ligger kun 150 meter fra vandet, så det er nemt at tage en tur i bølgen blå. I gåafstand fra huset ligger Skallerup Seaside Resort med aktivitetsmuligheder for hele familien. Den nærmeste større by er Hjørring, som byder på gode shoppingmuligheder. Lønstrup er også et besøg værd. Her er kunstnere med arbejdende værksteder, flere hyggelige cafeer og gode restauranter.

Sommerhuset ligger på dejlig, privat grund. Der er flere gode terrasser rundt om sommerhuset. Om morgenen er der skønt på den østvendte terrasse, og om dagen og aftenen er det skønt at kunne ligge i en lækker solseng og nyde solen eller sidde i læ under den overdækkede terrasse.

Sommerhuset er smagfuldt og praktisk indrettet med de bedste materialer. Køkkenet er dejligt lyst og venligt. Herfra er der adgang til den dejlige stue, der indeholder gode hyggekroge og brændeovn, der giver god varme på kolde aftener, og bidrager til den gode stemning. Der er store vinduer, som giver et flot lysindfald. Fra stuen er der adgang til terrassen, hvor man kan nyde sine måltider.

Huset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN1207. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale på 90-100.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.