Ved Stranden 4, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

SOLGT!

Vi befinder os ved Nørlev Strand, det lave marine forland ved Skallerup Klit. Lidt mod syd har man Skallerup Seaside Resort med købmand, bowling, badeland, romersk bad og meget mere. Nogle få skridt op ad vejen har man det nye center "Havs Nørlev" som har café og leje af surf-udstyr - det nye mødested i Nørlev. Indenfor ca. 10 minutters kørsel på cykel langs strandstien eller i bil ad landevejen har man Lønstrup med smalle og krogede veje, supermarked, restauranter, butikker og iscaféer for enhver smag. Derudover ligger hele Nordjylland åben med oplevelser nok til mange ferier.

Grunden er en vedligeholdelsesfri naturgrund med lidt bevoksning af lave buske og ellers græs og marehalm. Grunden deles med naboerne på Ved Stranden 2 og Ved Klitten 2 og den strækker sig ud over den hårde kystsikring - huset ejer 1/3 af grunden. Det er muligt at gå ned over kystsikringen, men hvis man gerne vil have en mere komfortabel adgang, så er der etableret trappe ved den offentlige parkeringsplads nord for Nørlev Strandvej (1 minut). Det skal hertil bemærkes, at 2/3 af grunden i dag er borte, så den reelle grundstørrelse ligger omkring 2.200 kvadratmeter. Der anslås en omtrentlig grundværdi til 600.000, da der ikke vil være mulighed for udstykning eller højere bebyggelsesprocent. Ejendommen er kloakeret.

Huset er af ældre dato men står i en rigtig god vedligeholdelsesstand. Der er nyere køkken og bad, nyere brændeovn, helt ny varmepumpe, helt nye træterrasser og huset står helt skarpt lige nu, så der er ikke megen vedligeholdelse de næste par år. Terrassen mod syd er værd at lægge mærke til. Her er bygget en siddetribune op, så man kan få størst mulig glæde af udsigten - her er der virkelig ikke grund til at gå ned på stranden for at se solen gå ned i havet. Øst for huset er der en dejlig morgenterrasse, og den overdækkede terrasse har kun 1 åben side, så her er dejligt at sidde, også efter duggen er faldet.

Der foreligger i øvrigt tilladelse til nybyggeri fra Kystdirektoratet, som kan udnyttes indtil efteråret 2025. Projektdokumenter kan fås ved henvendelse pr. mail eller telefon. Til disse dokumenter oplyser sælger, at husets gulvniveau må hæves det, der svarer til ny sokkel, og at det må flyttes 3 meter mod nord og bygges i 5 meters højde til kip. Husets indretning kan ændres i forhold til det skitserede. Bl.a. kan der være mulighed for også at lave kælder.

Sælger har valgt ikke at leje huset ud. Hvis der var en aftale med et udlejningsbureau og huset var fuldt udlejet, så ville der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 100-120.000. Især tyske turister er vilde med beliggenheden og de kommer gerne udenfor sæsonen for at opleve elementernes rasen.

NB: 2 lænestole i stuen er arvestykker, som IKKE medfølger i handlen.

NB: Boligskat er beregnet ud fra den foreløbige vurdering for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.