Kløren 17, Tornby, 9850 Hirtshals

Havudsigt og hyggebo i Tornby - så bliver livet ikke meget bedre.

Sommerhuset er beliggende ca. 300 meter fra Tornby strand med enestående klitter og en bred attraktiv badestrand, der her er bilfri. Fra sommerhuset er der ca. 2 km. til Hirtshals by, og ca. 2,5 km. til købmandsbutik, ishus og restaurant. Tornby Klitplantage med vandreruter og MTB-rute er beliggende i ca. samme afstand fra sommerhuset. Der er mulighed for besøg i Hirtshals fyr eller Tornby Gammel Købmandsgård, hvor der kan købes gaveartikler, eller nydes en kop kaffe med hjemmebagt kringle. Af andre oplevelsesmuligheder i nærheden kan nævnes Ocenariet med sine klumpfisk og Rubjerg Knude Fyr. Lønstrup og Tversted kan besøges via idyliske cykelruter, og med en tilkørsel til E39 indenfor 10 minutter, er der bare to timer til Aarhus.

På den kuperede klitgrund er der fortrinsvis marehalm, lavtvoksende brombær og græs, der ikke kræver slåning, samt et fyrretræsbælte, som rådyrene bruger som skjul. Der er sti til stranden ad en lille stikvej nord for huset. Bemærk, at der er solterrasser både mod øst, syd og vest. Fra den hævede terrasse på nordsiden af carporten er der mulighed for at se solnedgang i havet.

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner og har fra 2020-2022 givet en dokumenteret lejeindtægt på 350.000 kr, svarende til 90-100.000 om året i gennemsnit.

Det lyse træhus har tag af cementsten og inddækkede tagrender. I 2023 er alle vinduer og udvendige døre udskiftet. Fra flere af træterrasserne er der havudsigt.
Indvendigt er huset holdt i helt lyse farver med hvidpigmenteret fyrrustik på vægge og lofter, der sammen med det håndbyggede køkken og Svinkløv-grå plankegulv understreger sommerhusstemningen og får rummene til at fremstå lyse og indbydende. Møbleringen er enkel med lette kurvemøbler, gamle møbler og pynteting, der skaber en let og romantisk stil.

I god kontakt med stuen er det åbne køkken, hvorfra havudsigten kan nydes, mens der kokkereres. Det åbne køkken får sammen med loft til kip rummet til at virke stort, og giver mulighed for god udnyttelse af kvadratmetrene. Huset indeholder udover stue/køkken i alt 3 soverum, hems og badeværelse med bruseniche.

Det er værd at bemærke, at brændeovnen IKKE skal udskiftes ved et salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.