Skovrenden 6, Lønstrup, 9800 Hjørring

Hyggebo så tæt på vandet, man næsten kan komme.

Dette sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger i øvrigt kun 15km vest for Hjørring og E39. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 700-1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. Denne adresse er tillige i fredet natur, hvor der ikke kan ændres på bebyggelsesprocenten. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og frit vandforbrug, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret og hvor landskabets karakter ikke bliver ændret.

Harerenden ligger i Lønstrups yderområde og ad strandstien tager det ikke mere end et par minutter på cykel, før man er i centrum af byen. Der er omkring 15 km til Hjørring - og hele Nordjylland ligger åben med oplevelser til ferier de næste mange år. Et af Fyrtårnene (i dobbelt forstand) er naturligvis Rubjerg Knude Fyr, som ligger lidt syd for Lønstrup og som stadig tiltrækker gæster i hundredetusindvis, selv efter det blev flyttet 70 meter væk fra skrænten.

Fra huset er der bare 30 meter hen til den nærmeste trappe ned til strandstien, og herfra kan man vælge at gå direkte i vandet eller lidt mod nord eller syd, for at få lidt mere sandstrand. Kystsikringen har beskyttet området siden 1980-erne, og alle medlemmer i Harerendens Grundejerforening betaler for dette i fællesskab. I øvrigt er der slået en smule græs nær huset, mens naturen i øvrigt er vedligeholdelsesfri.

Huset er ikke ret stort - det kan vi ikke skjule. Det vil også være svært at få lov til at bygge det større, men der vil være mulighed for at renovere eller bygge nyt, hvis det ønskes. Hvis det man søger er en lille hyggelig krog, hvor man kan vende ryggen til verden og passe sig selv, så er man kommet til det rigtige sted. Solgården er helt ugenert og fra alle vinduer i stuen er der en betagende havudsigt. Køkkenet har det nødvendige udstyr og er af nyere dato.Og der er ikke meget at gøre rent på, så husarbejdet er hurtigt overstået, så der er mere plads til afslapning.

Der vil sagtens kunne findes lejere til huset. Selv om vi antager, at huset ikke udlejes i vinterhalvåret, så bør der stadig være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 40-50.000 som huset står nu.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.