Revlingrenden 9, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nyrenoveret hus med havudsigt - centralt i Harerenden, 10 min til Lønstrup, 2 min. til vandet

Med dette skønne og stilfulde sommerhus får du et moderne og totalrenoveret fristed med kun 180 meter til Vesterhavet. Huset ligger i det skønne Harerenden lidt tilbagetrukket fra vejen op mod indlandsklit med god plads foran huset til leg og aktivitet.
Under totalrenoveringen, der blev afsluttet i 2023, væltede man det gamle hus og byggede nyt på den eksisterende sokkel. Der er ikke mange elementer tilbage fra husets oprindelige byggeår, så reelt står vi her med et spritnyt hus.
Indenfor er atmosfæren lys og let, og rummene åbner sig op med loft til kip overalt.
Opholdsrummet lægger op til hygge og afslapning med god plads og kig til havet. Køkkenet er godt integreret med resten af huset og køkkenløsningen understøtter den øvrige stil, der er en blanding af klassisk og moderne design.
Der er taget gode valg i forhold til indretning med bl.a. pladsbesparende skydedøre til alle rum og god skabsplads. Ud over to værelser er der et stort rummeligt badeværelse med vaskesøjle og med direkte udgang til udendørsbruser. Her kan du tage bad med udsigt til marehalmen, der omkranser huset.
Udenfor er der to terrasser, der forbindes af en gangbro af træ hele vejen rundt om huset. Terrasserne er rummelige og det er altid muligt at finde et dejligt sted at slappe af med sol og læ. Er vinden i den rigtige retning høres havets brusen tydeligt fra terrasserne. Bag huset kan man gå op til en lille bænk på indlandsklitten og nyde det flotte syn ud over Vesterhavet.
Den østvendte terrasse forbinder huset med den tidligere carport, der nu er indrettet som ophold/aktivitetsrum i samme stil som hovedhuset. Ligesådan er der fra terrassen adgang til et skur med god plads til opbevaring.
Vi er som beskrevet i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger i øvrigt kun 15 km vest for Hjørring og E39. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. Der må i alt være 100 kvadratmeter, målt på tagfladen, dvs. at en overdækket terrasse tæller med. Da man er tæt på kysten, er nogle adresser tillige i fredet natur, hvor der ikke kan ændres på bebyggelsesprocenten. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og frit vandforbrug, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret og hvor landskabets karakter ikke bliver ændret.
Efter renoveringen er huset tilmeldt udlejning ved Feriepartner med nr. LN1840, som anslår en maksimal lejeindtægt på omkring 110-120.000.
NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.