Øresundvej 30, Lønstrup, 9800 Hjørring

Hyggeligt, ældre sommerhus med dejlig udestue og masser af feriestemning

Vi befinder os i Lønstrup, en dejlig ferieby ca. 15 km vest for Hjørring og med nem adgang til E39. Der er næsten 600 fastboende i byen. Dertil kommer hundredevis, for ikke at sige tusindvis af turister, der lejer sommerhuse i de forskellige områder rundt om byen. Byen har stort supermarked, restauranter i mange prisklasser, gallerier, kunsthåndværkere og tøjbutikker, og ikke mindst iscaféer og værtshuse, hvor man kan få stillet den lille sult. Syd for byen troner Rubjerg Knude Fyr, som stadig tiltrækker gæster fra nær og fjern, efter den megen omtale, der var verden over, da det blev flyttet 70 meter væk fra skrænten. Resten af Nordjylland ligger åben for udflugter af enhver art - og der er nok til mange ferier.

Grunden her er en plan grund med græsbevoksning og randbeplantning af nåletræer og lidt løvtræer. Dette kvarter ligger i den sydøstlige del af byen med ca. et kvarters gang til byen - eller 3 minutter på cykel. Det er et af de områder, hvor der er bedst læ, og huset er bygget sådan, at der er gode kroge, hvor man kan have både sol og læ. Indkørslen er fra øst, og det flisebelagte areal foran garagen er også en fin terrasse med morgensol. Mod syd har huset en herlig udestue på hele 16 kvadratmeter(udover husets 68 kvm), og det er husets bedste rum. Her er lyst og dejligt hele dagen - og udelivet varer meget længere, når man kan trække ind i læ for dug og nattevinde Ud for udestuen er der en dejlig, flisebelagt terrasse med stakit mod øst og vest, så her er god læ de allerfleste dage.. Mod sydvest er der også gode områder med flisebelægning, og det sjove bord med fast soltag er et dejligt sted til frokost i det grønne.

For anskuelighedens skyld har vi digitalt malet huset sort på det første billede - så er det nemmere at se, hvad et par spande maling kan gøre. Det gråmalede træhus har lodret beklædning, hvide plastvinduer og døre(kun udgangen fra terrassen er i træ), næsten nyt ståltag og hvide plasttagrender. Det er i sin grundplan lavet med så lidt spildplads som muligt. En kort gang fra fordøren giver adgang til et soveværelse, husets badeværelse og den store stue, som er i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er der adgang til yderligere to værelser samt en stor skydedør til udestuen, hvorfra der er direkte adgang ud på terrassen. Der er vægge og lofter i lys fyrrustik og helt lyse laminatgulve. Køkkenet indeholder alle essentielle elementer, men optager ikke mere plads end højst nødvendigt. Man skal jo ikke bruge hele ferien på madlavning. Der er et godt spisebord og en hyggelig sofagruppe. I udestuen er der også en sofagruppe og en spisekrog, og de fleste måltider vil nok blive indtaget her. Dette rum er essensen af sommerstemning.

Huset opvarmes med en varmepumpe fra 2021, suppleret med elradiatorer. Dertil er der et soldrevet ventilationspanel, der holder huset tørt og friskt.

Der er ikke udlejningsaftale for ejendommen. Ved fuld udlejning kunne der være en indtjening på op mod 60-70.000 om året til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.