Skarreklitvej 2, Skallerup Klit/Fuglekvarteret, 9800 Hjørring

Hyggeligt hus i roligt kvarter bag Harerenden - bare 5 minutter til stranden

Lønstrup er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst bare 15 minutter vest for Hjørring og E39. Der er supermarked, Michelin-restaurant (Villa Vest), kunsthåndværkere, keramikere, smykkekunstnere, tøjbutikker, caféer, pizzeria og isbarer til enhver smag i byen. De smalle gader giver ganske langsom trafik, som oftest næsten kun gangtempo om sommeren. Syd for byen troner Rubjerg Knude Fyr på sin nye plads, efter at Murer-Kjeld fik det flyttet 70 meter væk fra skrænten. Nord for Lønstrup finder vi først Harerenden, som vi skal igennem for at komme til Fuglekvarteret, hvor dette sommerhus ligger. Strandstien giver ubesværet adgang til Lønstrup (10 min. på cykel) og Skallerup Seaside Resort (5 min. på cykel, 10 til fods), hvor der er aktiviteter for hele familien og i øvrigt også købmand og restaurant. Der er bare 5 minutter at gå hen til badestranden udfor Skallerup Seaside Resort, som er det bedste sted at bade fra. Det er naturligvis muligt at gå ned over kystsikringen hvor som helst. Hele Nordjylland ligger åben med aktiviteter og oplevelser til mange ferier.

Grunden er en let kuperet klit/skovgrund med en del bevoksning, som er med til at give god læ omkring huset. der er ikke meget græs - så havearbejdet er på et absolut minimum.Der er en delvist indhegnet træterrasse stort set hele vejen rundt om huset, med et overdækket areal ud for stuen.

Ejendommen er med vandret beklædning i sortmalede Blokhus-brædder. Sternen er hvid med inddækkede tagrender(hvid plast) og tag i fibercement. Vinduer og døre er også hvidmalede - kort sagt - et RIGTIGT sommerhus. Huset er bygget i 1972 og fremstår i en rigtig god vedligeholdelsesstand, bl.a. med næsten nyt tag. Indvendigt er der lyse, let patinerede fyrretræsgulve. Vægge og lofter er i hvidmalet træ, hvor de mørkbejdsede skyggelister og dørkarme giver en virkningsfuld kontrast. Inventaret er et herligt, afslappet mix af træ, læder, flet og hvidt med forskellige farver på pyntetingene, hvilket giver en harmonisk stemning, hvor man bare kan flyde ud i en stol. Den murede, hvidmalede skorsten med pejseindsats er et markant element i stuen. Murstenene er med til at give varme i meget lang tid. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og via en fordelingsgang er der adgang til 3 værelser samt husets badeværelse. De tre værelser har alle dobbeltsenge (queen size) og dertil har det ene en overkøje, så der er i alt 7 sovepladser i huset. Badeværelset har toilet, bruser og et fint skabsarrangement ved håndvasken. Både køkken og bad er stilmæssigt opdateret indenfor de senere år.

Ejendommen opvarmes med en luft/luft varmepumpe suppleret med elradiatorer. Brændeovnens alder er ikke dokumenteret endnu, så det vides ikke, om den skal udskiftes.

Huset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN1352. Det er pr. medio april lejet ud for 65.000 i år og der forventes en udlejning for hele året på ca. 80-100.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.