Harerenden 89, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nyt hus med gode faciliteter - og i gode materialer,

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger i øvrigt kun 15km vest for Hjørring og E39. Der er dermed prima tilkørselsforhold til ejendommen. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og frit vandforbrug, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret og hvor landskabets karakter ikke bliver ændret. Grunden er alle naturgrunde, som kræver et minimum af vedligehold. Kun hvis man vil have lidt græsplæne, er der ting at foretage sig udendørs - udover at slappe af. Strandstien langs kystsikringen strækker sig fra Lønstrup til Skallerup Seaside Resort.

Her har vi et næsten nyt hus fra 2019 på 90 kvadratmeter bolig samt 10 kvadratmeter overdækket terrasse. Det er i sortmalet træværk med hvide vinduer, tag i cementsten og tagrender i zink. Der er delvist indhegnede træterrasser næsten hele vejen rundt, så man kan følge solens gang hen over dagen. Desuden et mindre område med flisebelægning.
Huset indeholder i sin grundplan en stor opholds- og spisestue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Der er hems over et af værelserne, hvor der er plads til leg og ophold for børn. Huset har 2 badeværelser, begge med brus, toilet og håndvask, det ene tillige med vaskesøjle. Endelig er der tre soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge. Lægger man dertil et par sovepladser på hemsen, så er der plads til en stor familie. Inventar og indretning er holdt i lyse naturfarver samt hvidt og sort.
Både fra stue og terrasse er der et fint havkig.

Området ved Harerenden og Lønstrup er meget søgt året rundt. Byen er en livlig badeby om sommeren, og udenfor sæsonen kører tingene bare i et lavere gear her, der er ro og fred, og skuldrene sænkes lige et par millimeter, når man vandrer ned ad hovedgaden med en stor isvaffel, eller sætter sig på en café og nyder en kop kaffe eller en frokost med friske råvarer. Rubjerg Knude Fyr troner stolt et par kilometer syd for byen og tiltrækker hvert år gæster i hundredtusindvis. Derudover ligger hele Nordjylland åben med oplevelser for enhver interesse eller aldersklasse.

Ejendommen udlejes gennem Feriecenter Lønstrup med husnummer LN1607. Hvis det udlejes fuldt ud, ligger der en indtjening i størrelsesordenen 150-170.000 om året.

NB: Vi skal gøre opmærksom på, at der ikke foreligger ny vurdering, hvorfor boligens ejerudgifter til delvist er baseret på tal fra 2023.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.