Røllikevej 4, Tversted, 9881 Bindslev

Dejligt sommerhus - her har man perfekte rammer for familieferien

Vi befinder os i Tversted, der ligger ved Tannisbugten - Vendsyssels bedste, nordvendte strand. Byen er ikke så stor som sin "storebror" - den kaldes nemlig "Bette-Skagen" - men stemningen er lige så afslappet og med skuldrene nede som dér. Der er godt 500 fastboende i byen, som både rummer hoteller, campingpladser, gode butikker, restauranter og stort supermarked. Er man til strikning, så bør man besøge Marianne Isagers garnbutik, og er det minigolf, der trækker, så er det på Aabo Camping, som også har et udendørs vandland, man kan købe adgang til. Naturelskere nyder trave- og cykelstierne i klitplantagerne mod øst og vest, skovturen kan gå til Tverstedsøerne eller Bindslevs gamle elværk med den fine fisketrappe, der dog forsvinder, når Mosbjerg Å skal genoprettes, så fiskeynglen kan komme forbi. Der er så mange oplevelser i omegnen, at der er nok til mange ferier.

På cykel er der bare et par minutter til købmanden og 10 minutter til stranden. Det er også værd at bemærke, at der bare er et kvarter til motorvejen, så selv om man bor i Aarhus, kan man være her på ca. 2 timer.

Grunden er plan og udlagt med græs, skelbeplantning af fyr og nåletræer, buskadser og fritstående træer, en indkørsel belagt med granitskærver - og da vi befinder os på en blind vej, er der stort set ingen trafik. Der er flere terrasser, en i træ med et lavt stakit og en flisebelagt, begge med delvis overdækning, så man har mulighed for at følge solens gang.

Det flotte sommerhus er i sortmalet, kraftigt træværk. Der er hvidmalede udhæng, vinduer og døre. Taget er et listepaptag, som er et af de tage, der har den længste garanti. Der er zinktagrender og ejendommen er kloakeret.

Indvendigt er der højt til loftet. Der er vægge og lofter i ludbehandlet træ. Gulvene er dels plankegulve, dels flisegulve i køkken og bad. Køkken, spisekrog og opholdsafdeling er ét stort rum, hvorfra der også er adgang til en hems, hvor børnene elsker at være. Et hjørne af stuen er indrettet som en alkove med madrasser - det er også en af yndlingspladserne for børnene, hvis de skal slappe af med en iPad eller telefon. Dette hjørne kan også være ekstra sovepladser. Der er tre soverum i huset. De to er med dobbeltseng og det sidste med 2 enkeltsenge, så der er i alt 8 sovepladser. Det lille badeværelse har håndvask, toilet og bruser. Det store har derudover også en to-personers spa og en sauna. Med adgang udefra er der et redskabsrum med plads til plæneklipper, haveredskaber mv.

Huset udlejes ikke. Ved fuld udlejning vil der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 80-100.000 om året før skat.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.