Bindslevvej 22B, Tversted, 9881 Bindslev

Dejlig villa uden bopælspligt i roligt hjørne af Tversted

Tversted ligger i Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. Der er en fin, fast strand og det tager kun nogle få minutter at køre derned på cykel gennem byen. Tversted kaldes i folkemunde "Bette-Skagen", fordi badebystemningen ligner - men der er nu ikke så mange turister. Byen har hoteller, restauranter, supermarked, butikker og forskellige kunsthåndværkere. Aabo Camping har minigolf og badeland, som det er muligt at købe billet til. Den gamle skole er nu kunstnerkollektiv/-refugium og i Marianne Isagers gårdbutik finder man alle mulige garner og strikketilbehør, strikkebøger o.l. Der er et kvarters kørsel til Hirtshals, hvor man bl.a. finder Nordsøen Oceanarium og tilkørslen til E39. Østpå er der en god halv time til Skagen med Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke, kunstmuseer, gallerier og butikker af enhver slags.

Vi har her en plan grund med en god, lukket have, flere terrasser og hyggekroge med overdækning. Der er bare 5 minutters gang til købmanden. Huset ligger i et roligt kvarter på en lille stikvej fra Bindslevvej med 7-8 huse, så der er ikke meget trafik.

Huset egner sig fint til udlejning og da der ikke er bopælspligt i Tversted, kan det sagtens købes med udlejning for øje. Der vil være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 70-80.000 om året.

Denne murede villa er hvidmalet og har tag i fibercement med plasttagrender. Udhængene fremstår i træ med sortmalede sternbrædder og ubehandlet underdæk. Døre og vinduer er i hvid plast og fra 2005, hvor huset fik en ordentlig overhaling udvendigt.

Indvendigt er der lyst og nymalet overalt. Lofterne er i træ og der er plankegulve overalt. Husets centrale rum er køkken/alrummet, der har en fin spiseplads med bænke mod væggen, et hyggeligt sofahjørne med udgang til "havestuen", som egentlig er et stort drivhus, der også har adgang udefra. Badeværelset har vinylgulv og glasvæv på væggene og indeholder bruser, toilet, håndvask og lidt opbevaringsplads. Udover de 2 soverum er der et gennemgangsværelse, hvor der er indrettet en fin arbejdsplads eller krea-plads til børnene. Her er god kontakt til køkkenet og et fint lysindfald til arbejdsbordet. Hele vejen igennem emmer huset af hygge, med gode kroge både i huset og i haven.

Udover en carport er der to gode udhuse, hvoraf det ene anvendes til opbevaring og det andet til værksted mm.

Bemærk: Huset sælges UDEN inventar.

NB: Boligskat er beregnet ud fra den foreløbige vurdering for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.