Nordlysvej 6, Tversted, 9881 Bindslev

Herligt område - herligt hus

Tversted ligger på Nordjyllands nordkyst ved Tannisbugten. Det er en fast strand, der faktisk strækker sig så langt, at man kan køre i bil på den fra Tversted til Skiveren. Byen har gode butikker, flere restauranter, dagligvarebutik og ogde oplevelser indimellem. Marianne Isagers butik sælger mange forskellige typer garn og i øvrigt bøger om strikning, Ørnereservatet lidt øst for Tuen byder på imponerende rovfugleshows med både jagtfalk, ørne og som noget nyt en kondor med et vingefang på over tre meter. Der er masser af oplevelser ved Tverstedsøerne, Stokmøllen, Klitplantagen - og resten af Nordjylland har oplevelser nok til mange ferier. Der er ca. et kvarter til E39 ved Hirtshals eller en halv time til E45 ved Frederikshavn - og derfra knapt et par timer til Aarhus.

Grunden er en let kuperet naturgrund med bevoksning i skel af forskellige buske og lidt fyr indimellem. Der er slået græs rundt om huset og træterrasserne går næsten hele vejen rundt. De er delvist indhegnede og især den store terrasse mod syd har rigtig gode sol- og læforhold. Den er mod øst afgrænset af et højt stakit og carporten. Indkørslen er belagt med granitskærver, og terrassen mod nord er vigtig om aftenen, fordi solen faktisk går ned i nordvest om sommeren. Ad den nærmeste sti er der godt 500 m til stranden, hvilket er ideelt, hvis man lige skal have en dukkert om morgenen eller ved solnedgang.

Det sorte træhus har listepaptag med zinktagrender. Vinduer og døre fremstår i mahogni. Inden døre er der lyst med store vinduespartier, lyse trælofter til kip med synlige, hvide spær og lyse plankegulve. Møbleringen er holdt i naturfarver og egetræ. Alt i alt får man et meget harmonisk indtryk af den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet. Der er tre soverum, 2 med hver sin dobbeltseng og det tredje med to enkeltsenge. Dertil er der en hems til leg og ophold for børnene. Begge badeværelserne har brusebad og det store badeværelse tillige en vaskemaskine.

Huset udlejes i øjeblikket kun privat. Hvis det var til fuld disposition og udlejet maksimalt, vil der være en indtjening i størrelsesordenen 100-120.000 til ejer om året

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.