Gøgevej 4, Tversted, 9881 Bindslev

NYHED - GOD BELIGGENHED

Tversted er et yndet feriested for turister fra hele landet. Den afslappede stemning, som man nærmest kan mærke, når man vandrer gennem byen, får lige skuldrene til sat synke et par millimeter og stressen letter, så når man kommer ned til ishusene, så er man helt klar til at gå i gang med en af Danmarks største isvafler. Til gengæld kan man så springe over frokosten den dag.

Byen har supermarked, flere restauranter, butikker og kunsthåndværkere med åbne værksteder. På Aabo Camping kan man købe billetter til badelandet eller tage et slag minigolf. Både øst og vest for byen er der klitplantager med vandre-, cykel- og ridestier og Tversted-Søerne er et yndet udflugtssted. Her kan man også tage en rask travetur til stranden eller til Østerklit Stokmølle.

Derudover ligger hele Nordjylland åben for oplevelser. Indenfor ca. en halv times kørsel kan man nå til Skagen, Frederikshavn Hirtshals Hjørring - ja såmænd helt til Lønstrup - og man skal da næsten se Rubjerg Knude Fyr, som det står på den plads, det blev flyttet til i 2019.

Gøgevej ligger i den østlige del af Tversted, mærkeligt nok i området, der hedder Vesterklit. Det er et forholdsvist åbent område med bløde klitbakker og lidt bevoksning her og der. Grunden er en kuperet naturgrund og man behøver kun slå græs i indkørslen, så der lige er plads til parkering foran carporten. Der er omtrent halvanden kilometer at gå til stranden - det er en gåtur på omkring et kvarter. På cykel er der 5-6 minutter til centrum.

I forhold til det lave husnummer, så ligger huset langt fra Østervej, så man er i et helt roligt område. Bilerne lister forbi på grusvejene og den højeste lyd er ofte lærkesangen. Huset ligger og putter sig i en gryde mellem klitterne, hvad der er med til at give ekstra læ.

Boligen indeholder en stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Via en fordelingsgang er der adgang til fordøren, et værelse og badeværelset. Fra stuen er der direkte adgang til de to andre værelser og dertil naturligvis direkte adgang til den overdækkede terrasse mod syd/vest.

Huset fremstår nødtørftigt møbleret, men kan blive en sand perle for en køber, der har hænderne skruet rigtigt på.

Huset udlejes ikke og har været meget lidt benyttet de senere år.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.