Blishønevej 3, Tversted, 9881 Bindslev

NYHED - FANTASTISK HUS!

Tversted er en dejlig ferieby på Nordjyllands Nordkyst mellem Hirtshals og Skagen. Der er en stemning som i Skagen med afslappet temperament og adstadigt tempo. Her sidder skuldrene ikke oppe over ørerne - i hvert fald ikke, hvis man lige har spist en mega-vaffel fra Det Blå Ishus! - så er det mere med at finde en bænk og fordøje den. Stranden er ren og fast og det er et dejligt sted at bade. De fleste vandrer ned gennem byen eller landskabet, og går så tibage til sommerhuset for at slappe af og tage solbad, men der er ingen hindring for at pakke bilen eller cyklen og tilbringe dagen på stranden. Omegnens plantager byder på cykle- og travestier til ethvert humør, Tversted-Søerne er et godt sted til en skovtur - og resten af Nordjylland ligger åben med oplevelser for alle aldre.

Grunden er stort set plan med indkørstel direkte over græsset. Der er nogle høje træer, der er med til at skabe bedre læ omkring huset, og ellers en stor græsplæne, der giver god plads til vandkamp eller ferie-kroket. Der er træterrasser eller gangbro hele vejen rundt om huset, som med en lævæg er bygget sammen med garagen, der har en ledhejseport og et separat redskabsrum. En mindre del af terrassen er overdækket, både mod syd og mod vest.

Det flotte, sorte træhus har vandret beklædning, hvide vinduer og døre, listepaptag og zinktagrender - alt i alt et langtidsholdbart sommerhus med god plads til hele familien. Det centrale rum er den store stue, der er i åben forbindelse med køkkenet og har direkte udgang til terrasserne mod syd og vest. De 3 soverum har alle udgang til det fri, hemsen har en rigtig trappe og i øvrigt vinduer, der kan åbnes, så her er også et par sovepladser. Husets to badeværelser har begge bruser, toilet og håndvask, og i det, man kunne kalde baggangen er der vaskemaskine og tørretumbler samt i øvrigt god opbevaringsplads.

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnummer TV1483 og bør ved fuld udlejning kunne give en indtjening i omegnen af 100-120.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.