Snerlevej 7, Tversted, 9881 Bindslev

NYHED - SOLGT!

Tversted ligger på Nordjyllands nordkyst mod Tannisbugt. Der er en god, fast strand med godt badevand og en dejlig, afslappet stemning i byen, hvor turisterne har et dilemma: skal de have en af Danmarks største vaffelis eller vil de smage Danmarks bedste(hjemmelavede) guf ? Måske godt, at en ferie som oftest varer flere dage, så man kan nå begge dele. Derudover er der butikker, restauranter og andre oplevelser i alle kategorier, så der vil være familieoplevelser til mange ferier. Cykel- og vandrestier i plantagerne, Tversted-Søerne, Østerklit Stokmølle, Ørnereservatet, Skagen... bare for at nævne nogle få.

Grunden her er stort set plan, græsbevokset og med enkelte træer samt en gruslagt indkørsel. Lokalplanen bevarer den åbne fornemmelse, hvor der er rigtig mange, der har kig til den lille sø, som dette hus ligger meget tæt på. Her vil børnene nyde at fange haletudser eller sommerfugle. Træterrasserne rundt om huset er delvist indhegnede, og flere steder er der glas i toppen af stakittet, så man har mere læ, men ikke mindre udsigt. Det åbne landskab gør det også nemt for børnene at finde legekammerater i området. Der er stisystem til stranden og midtbyen, og indenfor en radius på ca. 1 km kan man faktisk nå alle vigtige steder hen til fods.

Det mørkeblå træhus er med lodret beklædning, hvide døre og vinduer, listepaptag og inddækkede tagrender. Indvendigt er husets centrale rum naturligvis den store stue, er er i god forbindelse med køkken og spisekrog. En lille fordelingsgang giver adgang til de tre soverum, der har 7 faste sengepladser, hvoraf en er i en overkøje, der kan slås op mod væggen, samt husets badeværelse, der har brus, toilet, håndvask, sauna og vaskemaskine. Her har man ferien i sin mest koncentrerede form, for der er intet havearbejde og et begrænset areal at holde rent i det daglige. Hvis madlavningen så foregår på grillen, så har alle familiemedlemmer masser af tid til afslapning, solbadning og slentreture.

Huset er ikke til udlejning, så der vil være god plads til familieferien allerede i sommer. Hvis huset var til disposition for et udlejningsbureau og fuldt udlejet, bør der være en indtjening i størrelsesordenen 60-80.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.