Kabbeltvedvej 224, Mygdal, 9800 Hjørring

Superflot, gennemrenoveret nedlagt landbrug med flere udhuse

Hus på landet er drømmen for mange. Her kan den opfyldes. Der er plads til hund, kat, høns og måske et par får eller ponyer - hvis det er det, man vil.

Vi er på landet mellem Mygdal og Bindslev med 3-4 km til indkøb i Bindslev eller 5-6 km i Bjergby eller Sindal. Der er skoler i Bindslev og Bjergby og omkring 8 km til motorvejstilkørslen ved Bjergby, hvis man skal pendle til Aalborg. Der er over 900 kvadratmeter udhuse, så der vil være god plads til at have lidt dyrehold, hvis det ønskes. Staldene var oprindeligt indrettet til svinehold, men der vil også være plads til at indrette hestebokse. Der er lidt over 200 m til nærmeste nabo og al jorden, 3,85 hektar, ligger lige omkring huset. Der er som udgangspunkt landbrugspligt og bopælspligt på ejendommen.

Huset ligger i en dejlig, gammel landbohave med hække, træer og buske og en stor græsplæne med egen sø. Markerne er i øjeblikket tilsået med græs, så det vil være nemt for en køber med heste at flytte ind. Der er ikke hegnet. Der vil være god mulighed for at have en stor nyttehave med grønsager til eget forbrug.

Huset har det hele. Fuldmuret, gennemrenoveret i 2012, hvidmalet og med vinduer i mørk træfarve, sort, glaseret tegltag, 292 boligkvadratmeter fordelt på 2 etager, 2 badeværelser, 2 stuer, stort køkken med tilgrænsende spisestue/alrum, i alt 6 værelser. Gulvene i stueetagen har gulvvarme og er med de moderne, store klinker, overetagen har trægulve og rummene har radiatorer. Rundt om huset er der udstrakte terrassearealer mod haven. Mod vest er terrassen indhegnet med en læmur, og her er fuld sol næsten hele dagen. Gårdspladsen er charmerende med de originale pigsten fra husets oprindelse og udhusene skaber her også et herligt rum, hvor der er plads til leg og ophold. Udhusene er til dels udnyttet til garage/værksted og gildesal.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.