Rubjergvej 12, Lønstrup, 9800 Hjørring

Veldisponeret byhus. Havkig og udsigt over byen fra grunden.

Vi befinder os i Lønstrup, ved den sydlige indfaldsvej, som også er den vej, der fører ud til Rubjerg Knude. Byen har mange beboere om sommeren, men er mere stille udenfor sæsonen. Der er stort supermarked, gode restauranter i flere prisklasser, tøjbutikker og kunsthåndværkere, guldsmede og butikker med brugskunst. Vi kan også nævne Glashuset, hvor man kan fremstille sin egen souvenir. Der er busforbindelse til Hjørring på alle skoledage, og bussen kører forbi både Skallerup Friskole og Lundergårdskolen, så det er ikke vanskeligt at passe skolen herfra. Hjørring byder på mange uddannelser, f.eks. sygeplejerske, håndværkeruddannelser og lærerseminarium og pædagoguddannelse. Og så har man med E39 god adgang til resten af Nordjylland.

Huset ligger på en bakkeskråning med en høj stensætning mod gaden og dobbelt carport umiddelbart syd for huset. Det vil sige, at huset er hævet over trafikken. Med en dejlig have bag huset og en bakketop med udsigt over byen og faktisk et lille havkig har man en harmonisk helårsbolig.

Vi har her en flot, grundmuret villa i 1½ plan. Huset er gult med hvide murgesimser og vinduesindfatninger samt hvide vinduer og døre. Taget er i røde teglsten. Carporten og øvrige udhuse har ståltage i samme farve, så bygningssættet er godt afstemt.
Stueetagen indeholder forgang, stue, køkken, entré, bad, gæstetoilet og et soveværelse. På badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler. Overetagen har en lille repos og to børneværelser. Køkkenet har i øvrigt direkte udgang til terrassen, som ligger med en lille græsplæne i en god hyggekrog med huset mod øst og nord og bakken mod vest, så man har et rigtig skønt sted, når solen skinner. I et tidligere udhus i haven er der indrettet et gæsteværelse, der også bruges som en ekstra hyggestue. Endelig skal det nævnes, at det lille toilet har nem adgang udefra, hvis der er gæster i annekset.

Ejendommen udlejes ikke, da det er en helårsbolig med bopælspligt. Ejendommen har energimærke D, som er lavet i 2021, da man var færdig med en stor istandsættelse/renovering af huset. Udover fjernvarme findes der en luft/luft varmepumpe.

Eksisterende hvidevarer medfølger efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.